8/8 -12: Huset

Nu har jag samlat allt mitt mod och övervunnit mitt motstånd mot att riskera att få reda på att huset redan är upptaget.

Ringde kommunen, bollades runt mellan olika förvaltningar ett tag, folk på semester, ingen verkade veta nåt. Till slut hade jag fått reda på tomtbeteckning och namnet på rätt person att tala med.

På nätet hittade jag en detaljplan över området, där det stod att man i det här huset planerade konferens-, café- och viss publik verksamhet. Perfekt! Kunde inte bli bättre!

Ett par veckor senare fick jag tag på rätt person. Som kunde berätta att huset sedan två år var utarrenderat till Ulvsunda slott, ett kontrakt på nio år som förnyas vart tredje. Jag kontaktade Ulvsunda slott och frågade om de hade några planer för huset. En vecka till innan mailet hamnat hos rätt person. Ett vänligt svar: Vi har egna planer för huset.

Hela resten av den dagen var jag som förlamad. Så himla ledsen och modfälld. Det tog ett par dar att hämta sig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>