10/8 -12: Efter första bakslaget

OK. Nu måste jag bestämma mig. Antingen lägger jag ner det här, eller också går jag in för det.(dvs fortsätter att gå in för). Antingen släpper jag den här idén och ägnar mig helhjärtat åt någon av mina andra idéer. Eller också bestämmer jag mig för att fortsätta tro på dethär. Att helhjärtat agera som om det vore möjligt.

En huvudsak i mitt liv är att se till att inte gå omkring och syssla med att ”egentligen kanske ändå inte” göra det jag gör. Jag vill ta ansvar för att välja ordentligt. Antingen gör jag det, och då bär jag mig åt som om jag faktiskt gjorde det, som om det var möjligt. Eller också väljer jag bort det, tar avsked och vänder mig någon annanstans.

Antingen JA eller NEJ. Inte njaoeääh.

Så, Jannika. Hur ska du ha det. Om det nu inte blir det huset. Fel! NÄR det nu inte blir det huset. Ska du lägga ner, eller ska du välja att lita på att det kommer att dyka upp ett annat hus?

Jag vill välja att ha tillit. Jag tror på att det är meningen att jag ska göra det här. Jag tror att jag har något att ge världen.

 

Jag vill inte Jag vet inte om det kommer att bli det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>