biljetter, bidrag, kursavgifter och uppmuntan

Här kan du lämna ett bidrag om du vill:

swishnummer bild till hemsidanSkriv ”Jannika på tråden” som meddelande.

Den här idén med en mötesplats i cyberrymden och enkla kostnadsfria musikstunder utomhus – inte vet jag om man kan göra så.
Jag gör det för att jag tror att det behövs. Vi är många som behöver få mötas och göra något glädjefyllt nu när vi inte får gå på våra vanliga aktiviteter. Det känns som en djupt meningsfull sak att göra av min tid.
Jag gör det också för att allt det jag vanligtvis gör (och därmed alla de inkomster jag vanligtvis har) är inställda, och jag därmed plötsligt fick mycket tid.

Hur det ska bli med pengar däremot, det vet jag inte så mycket om just nu. Ingen av oss har tidigare upplevt någon coronapandemi. Och tills vi vet så, ja, så gör jag det ändå, det som är min uppgift i tillvaron: att berika världen med glädje, musik och kärlek. För att det är livsviktigt. Nu kanske mer än någonsin. En värld utan sånger, skratt och mänsklig värme, den vill jag bara inte leva i. Och världen blir ju inte bättre av att jag sitter overksam och väntar på att Livet ska börja.

Studieförbundet Bilda arbetar oförtröttligt med att söka pengar. Och under tiden har jag satt igång. Snickrar hemsida, knyter kontakter, bjuder in, skriver listor, lär mig Zoom, WordPress, Pixlr, ljudteknik, bildteknik, internetteknik. Det… går inte av sig själv, kan man säga.

Känner du att du vill lämna ett bidrag, vara mecenat, betala en biljett eller kursavgift eller medlemsavgift, så går det bra:

Skriv ”Jannika på tråden” som meddelande.

swishnummer bild till hemsidan