Vad kostar det?

Det kostar ingenting. Det går mycket bra att bara delta.

Du kan bidra till finansieringen genom att anmäla dig som deltagare. Det gör du genom att fylla i  anmälningsformuläret.  Det kostar inget och förpliktar dig inte till någonting, det innebär bara en möjlighet till finansiering genom studieförbundet Bilda, ur medel avsatta för folkbildning.

I motsats till en vanlig studiecirkel blir du här deltagare i hela resursrike-upplägget, och du väljer själv vilka program du vill vara med på.

lämna ett frivilligt bidrag

Och vill du också själv bidra med någon summa så går det bra, klicka på hatten för att lägga en peng i den. Jag vet inte just nu hur det ska bli med finansieringen, jag tänker att jag är kulturarbetare och då är det min uppgift att bära omsorg om glädjen och musiken också i svåra tider, så då gör jag det. Och försöker att ha förtröstan med resten.