vecka 37

Då är det dags igen!

Efter en låååång sommar är vi tillbaka igen, i den verklighet där man snart inte längre kan ses utomhus, och där vi är hänvisade till att hitta andra sätt att uppleva gemenskap.

Min tanke med Resursrike är att det ska handla om just en autentisk gemenskap, om utbytande av daglig vänlighet med konkreta människor. Inte någon anonym plattform på nätet eller någon anonym online-kurs, utan just ett sammanhang där man kan hänga, lära känna folk och umgås med dem på sätt som är möjliga när umgänge egentligen inte är möjligt.
Jag tänker att basen ska få vara en personlig relation, sådär så att man kan bli glad att se varandra. Och så skapar vi ett program med saker som vi gör därför att någon mer än jag finner dem intressanta.

Därför har jag tänkt såhär att första veckan efter sommaren håller jag helt enkelt Öppet Hus, se dagar och tider nedan. Och så får jag se vad som händer. Om jag har tur kanske just du checkar in, presenterar dig, undrar vad det här är, och så kan vi prata om Livet, Situationen och Hösten:

Vad vill vi göra?
Checka in regelbundet och lära känna några i en mindre gupp?
En grupp för erfarenhetsutbyte om något särskilt, t.ex. för anhöriga till någon med demenssjukdom?
Sjunga tillsammans?
Berättarcirklar?
Musikfrågesport?
Lyssnarcirkel?
Samtal om en samhällsfråga?
Konstutställning, visa varandra våra bilder?
Fler förslag?

Vilka vill vara med?

Tider vecka 37:
måndag 7/9 kl 13.30-15.30
tisdag 8/9 kl 19-21
onsdag 9/9 kl 13.30-15.30
torsdag 10/9 kl 19-21
fredag 11/9 kl 13.30-15.30

På dessa tider kan du checka in genom att klicka på loggan:

Jannika på tden

Första gången på Zoom? Då kan du behöva installera programmet Zoom på din dator. Klicka på loggan, och följ sedan de instruktioner som dyker upp.
Om du inte får till det går det bra att ringa mig så hjälps vi åt:
073-632 48 27.

Välkommen!